Cégátvétel, cégadásvételek közvetítése

Cégével kapcsolatban megoldhatatlannak látszó problémái akadtak, és úgy érzi saját erőből ezeket a gondjait nem tudja rendezni?
Állami intézményekkel szembeni tartozások, büntetések, bírságok, vagy szállítói tartozások terhelik a cégét?
Most indulnak meg azok a vizsgálatok, amelyekkel kapcsolatban úgy látja, hogy bizonyosan súlyos problémái lesznek?
A könyvelője csak most közölte, hogy a cég házipénztára „felduzzadt”? Nyugtalanítják a hitelezők és végrehajtók zaklatásai?
Reménytelennek látja a cége helyzetét?
Nem tudja hogyan folytassa, vagy fejezze be ezt az egészet?
Aggódik a saját vagy cége eddig felhalmozott vagyona miatt?
Vagy egyszerűen csak elege lett a vállalkozásából és az annak fenntartásával járó anyagi és idegi terhekből, és el akarja kerülni a végelszámolás hosszadalmas és a vele általában együtt járó mindenféle vizsgálatok procedúráját?

Van megoldás!
Eladósodott, házipénztár vagy bármilyen egyéb más problémával küzdő cégek szinte azonnali átadásának közvetítését kínáljuk évtizedes tapasztalattal! Bármilyen összegű cégadósságok, büntetések, bírságok átvállalása lehetséges; legyen az akár köz-, akár pedig szállítói tartozás.

Az általunk közvetített külföldi partner a tartozásokat jegyzőkönyvileg átvállalja, kötelezettséget vállal azok kezelésére, a cégvagyont, a készleteket és a házipénztárát jegyzőkönyvben átveszi!

A CÉGÜGYNÖK KFT.-nél, a cégátadással, cégadásvétellel kapcsolatos, minden konzultáció INGYENES, mindössze csak egy kis időt kérünk Öntől hogy segíthessünk.

A CÉGÜGYNÖK Kft. tapasztalata és kapcsolatrendszere segítségével az Ön rendelkezésére áll, a legsúlyosabb helyzetek esetén is.

A CÉGÜGYNÖK Kft. az általa nyújtott szolgáltatásokra TELJES KÖRŰ PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállal!

CÉGADÓSSÁG? Nem probléma!

Bármilyen összegű cégadósságok átvállalása; legyen az köztartozás, szállítói követelés, büntetések vagy peres veszteség. A CÉGÜGYNÖK Kft. által közvetített új kizárólagosan külföldi tulajdonos gondoskodik cége további sorsáról, Önnek már nem kell ezekkel foglalkoznia!

HÁZIPÉNZTÁR? Nem probléma!

A cég nyilvántartott pénztárkészletét a cég általunk közvetített új külföldi tulajdonosa jegyzőkönyvileg átveszi!

PROBLÉMÁS RAKTÁRKÉSZLET, ESZKÖZÁLLOMÁNY? Nem probléma!

A cég nyilvántartott raktárkészletét, eszközállományát a cég általunk közvetített új külföldi tulajdonosa szintén jegyzőkönyvileg leltár szerint veszi át!

ELVESZTETT PEREK, BÍRSÁGOK, BÜNTETÉSEK? Nem probléma!

Legyen az Ön cégével szemben bármilyen hatósági vagy jogi eljárás, annak további kezelése vagy a már megállapított kötelezettségek rendezése a cégátvétel után kizárólagosan az új tulajdonos gondja, hiszen Önnek akkora már semmi köze a céghez!

BERENDELTÉK VALAMELYIK HATÓSÁGHOZ VIZSGÁLATRA? Nem probléma!

Ha időközben megválik a cégétől, a vizsgálat esetleges negatív következményei már nem az ön gondjai lesznek, hanem az új tulajdonosé, hiszen az ön kezében akkora már olyan változásbejegyző végzés lesz, ami bizonyítja, hogy már nincs köze a „volt” cégéhez!

BETÉTI TÁRSASÁGGAL VANNAK GONDJAI? Nem probléma!

Az elterjedt tévhitekkel szemben a betéti társaságok nagy részénél is megoldható zökkenőmentes tulajdonosváltás.

A cégátvételt, cégátadást teljes körűen a budapesti irodánkban intézzük. A konzultáció ebben a körben amint már jeleztük mindig ingyenes, ha nem ért valamit akár több alkalommal is ingyenesen állunk rendelkezésére, hiszen közös érdekünk, hogy a teljes folyamatot átlátva tudjon felelősen dönteni a szolgáltatás igénybevételéről. A szintén elterjedt tévhitekkel szemben Önnek alkotmányos joga bármilyen céges tisztség és tagsági viszony bármikori indoklási kötelezettség nélküli megszüntetése. Amikor aláírja a szükséges ok-iratokat, akkor nem tesz mást; csak ezen alkotmányos jogait gyakorolja. Ezen alkotmányos jogait nem korlátozhatja, és nem is korlátozza természetesen a cége helyzete, legyen az akármilyen „rossz” is.

Ha a szolgáltatás igénybevételéről döntött, akkor mi keressük meg az Ön külföldi partnerét, készítjük elő az okiratokat, biztosítjuk az ügyvédi ellenjegyzést, és lebonyolítjuk a teljes cégeljárást egészen a változás bejegyzéséig.

Ön csak aláírja az okiratokat, és a volt cégével a változás bejegyzése után minden jogi kapcsolata megszűnik, a cég az új tulajdonos által biztosított székhelyre teszi át székhelyét, ön még céges leveleket sem kap soha eztán.

A közhiteles cégjegyzék, és az önnek átadott okiratok biztosítják, hogy soha senki semmiféle ügyben nem zavarhatja volt cége miatt.

Az általunk lefolytatott eljárások törvényességéért teljes körű JOGI GARANCIÁT vállalunk!

Garantáljuk, hogy általunk valóban megoldódnak a gondjai, ezért merünk TELJES PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállalni szolgáltatásainkra!

Teljes körű, „élethosszig” tartó, és ingyenes support garanciát vállalunk az általunk intézett ügyekre. Ez konkrétan azt jelenti, hogy bármikor, az ügylet lebonyolítása és bejegyzése után akár évekkel is bármilyen további kérdése, problémája, okiratigénye, vagy bármilyen felvilágosításra van szüksége úgy arról ingyenesen konzultálunk, az esetleg még szükséges okiratokat ingyen elkészítjük.