FAQ,
avagy azok a fránya GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

Miért nem találom az iroda címét a honlapon?
Az iroda címe azért nincs a honlapon, mert a szükséges diszkréciót, figyelmet és felkészülést, csak az előre egyezetett időpontokban érkezők számára tudjuk biztosítani, és véleményünk szerint ez nyilvánvalóan az Önök érdeke.

Miért nem hívnak vissza?
Kedves spórolós érdeklődőinknek üzenjük, hogy a telefon egy-két csöngés utáni kinyomása akárhányszori ismétlés után sem jár a visszahívással. Ugyanez igaz a visszahívást kérő sms-ekre is. Az általában a harmadik sikertelen kísérlet után érkező felháborodott sms pedig maximum a harsány kacaj kiváltására alkalmas.

Miért nem válaszolnak arra az e-mail-re amiben a szolgáltatások után érdeklődtem?
Az email címünk KIZÁRÓLAG egyéb ügyekben való megkeresésre szolgál, a szolgáltatásainkkal, és időpont-egyeztetéssel kapcsolatos összes jövőbeli e-mail-re most, és itt válaszolunk: KÉREM TELEFONÁLJON, mert kizárólag telefonon, szóban kommunikálunk ezekben az ügyekben!

Mikorra kaphatok időpontot?
Hétfőtől csütörtökig 08 és 16 óra között fogadunk ügyfeleket és érdeklődőket, KIZÁRÓLAG telefonon (tehát NEM e-mail-ben, sms-ben, postagalambbal, füstjelekkel stb.) előre egyeztetett minden olyan időpontban, amit valaki más még nem foglalt le.

Megveszik a cégem?
Nem, nem „vásárolunk” cégeket (még ingyen sem), csupán azok KÖZVETÍTÉSÉVEL foglalkozunk, ha a honlap alapján ez nem lenne nyilvánvaló mindenkinek.

Érdekli Önöket az x tulajdonságokkal rendelkező cégem?
Nem, egyáltalán nem „érdekel” bennünk! A kérdés legalább annyira értelmetlen, mintha a kedves telefonáló a fodrászánál érdeklődne arról, hogy „érdekli-e” a hajvágása? Szolgáltató cég vagyunk, és ez bizony szó szerint azt jelenti, hogy SZOLGÁLTATÁSOKAT ÁRULUNK PÉNZÉRT, nem pedig „vásárolunk”. Lásd eggyel feljebb.

Ingyen átveszik a cégem? Mert látom ezt hirdetik…
Nem sajnos, azok nem mi vagyunk, vagyis nem „veszünk át” még ingyen sem semmit! Bizonyos kóklerekkel szemben akik tényleg ezt hirdetik, nálunk a szolgáltatások sajnos PÉNZBE kerülnek, a KONZULTÁCIÓK VISZONT VALÓBAN INGYENESEK!

Mennyit ér a cégem?
Pont annyit ér amennyiért el tudná adni a tisztelt érdeklődő a „piacon”, és bizony hiába van akárhány tevékenysége, és lehet akármilyen régi, a feketén fehéren kimutatható valós pénztermelő képesség, vagy valós érték nélküli cégek bizony semmit sem érnek, sőt a tőlük való „megválás” sajnos mindenképpen anyagi áldozatot kíván.

Ingatlannal együtt adnám el az amúgy „üres” cégem!
Az érdeklődők nagy része sajnos nehezen érti meg azt, hogyha az ingatlan-nyilvántartásban egy ingatlan tulajdonosaként X Rt./Kft./Bt szerepel, ettől a ténytől ez még egy ingatlanközvetítési kérdés marad, kéretik tehát ezen szakma jeles képviselőihez fordulni!

Az lenne a jogi problémám, hogy pereskedem X-szel, vitám van Z-vel stb..
Sajnálatos módon telefonszámaink egyike SEM ingyenes jogi tanácsadó vonal. Ha profilunkba vág a probléma, szívesen látjuk irodánkban.

Azt mondta a könyvelőm ( a haverom, a szomszéd Maribácsi, az utcából a válóperes ügyvéd, a tévé stb…) Olvastam az újságban, neten stb..
Szívesen meghallgatjuk ezt egyszer, aztán ha szerintünk is úgy van, akkor bőszen rábólintunk, ha nem, akkor sajnos nem áll módunkban „távvitázni” fent említett kiváló szakemberekkel.

Mi mennyibe kerül?
A honlapon szereplő szolgáltatások természetesen MIND pénzbe kerülnek, a konkrétan fizetendő összeg azonban szinte mindig egyedi, és ezen okból többségükről a telefonos érdeklődésre sem fogunk semmilyen árat sem közölni; azt kizárólag a személyes megbeszélés során tudjuk pontosítani. ( Nem, sajnos, ha háromszor rákérdez a telefonban, akkor sem!) A cégalapításnak, módosításnak végelszámolásnak van persze „szabott” irányára, de ezeket sem tesszük ki a honlapra, mert áruk nyilvánvalóan nem versenyképes az „ingyen alapítunk” sületlenségekkel szemben.

Jó akkor én most megrendelném az x szolgáltatást, az ára is megfelel, de azt majd akkor, és úgy fizetném….
Nem, sajnos ez nálunk nem működik. A mi „boltunkban” mi szabjuk a fizetési feltételeket (is). Lehet ezen háborogni, de sajnos ez már ősidők óta így van, és így is marad. Hitel nincs, és persze alkudni sem lehet. Törzsvevőink természetesen árengedményt kapnak.

Mik a teendőim a jogügylet aláírása után?
Ha van ilyen, akkor ezt minden alkalommal annyiszor elmondjuk, amíg meg nem győződtünk arról hogy az Ügyfelünk valóban megértette az esetleges teendőit.

Hogyan értesülök a változások átvezetéséről?
Cégügyekben a nyilvános és közhiteles www.e-cegjegyzek.hu oldalon követhetők a változások, ( HASZNOS ) egyéb ügyekben, vagy ha valakinek nincs internet elérése kiküldjük a megadott címre a hivatalos iratokat, és persze telefonon is adunk információt az ügyek haladásáról.

Kaphatok később okiratot ha esetleg elveszíteném a sajátjaimat?
Természetesen ingyen, és akár 10 év múlva is bármit kiadunk az érdekelteknek.

Mit jelent a jogi garancia?
A jogi garancia azt jelenti, egyrészről, hogy kizárólag olyan törvényes megoldásokat javaslunk az ügyfeleinknek, amely jogügyletek bizonyosan támadhatatlanok, és garantáljuk, hogy semmiféle későbbi problémát nem okoz az ügy-fél számára a választott megoldás.
Ha ilyen megoldás nincs, akkor ezt közöljük, és az ügyet természetesen nem vállaljuk.
Másrészről a jogi garancia azt jelenti, hogy a cégalapítások, módosítások, és az egyéb okiratszerkesztések során garanciát vállalunk az okiratokba foglaltak bejegyeztetésére. Évek óta nem fordult elő akár cég, akár ingatlan nyilvántartási bejegyzés elutasítása.

Mit jelent az „élethosszig garancia”?
Szó szerint azt amit leírtunk. Ha Önnek az ügylet lezárása után akárhány év múlva is kérdése, bármilyen problémája, okiratigénye van, akkor ingyen konzultálunk, vagy ha szükséges bármilyen okiratot szintén ingyen elkészítünk, vagy meglevőt kiadunk.